Nytt album – Höstglöd

Hej!
Jag har nu gjort ett album där jag har blandat lite olika stilar, jag hoppas att du tycker som jag att man kan blanda kyrka och dans på samma skiva. Var du än befinner dej i Norden, må väl! Hoppas vi ses
någonstans, nångång.
Med vänliga hälsningar

hostglod_litenHej!

Jag har nu gjort ett album där jag har blandat lite olika stilar, jag hoppas att du tycker som jag att man kan blanda kyrka och dans på samma skiva. Var du än befinner dej i Norden, må väl! Hoppas vises någonstans, någongång.

Nya albumet Höstglöd utkommer i mellandagarna.

Med vänliga hälsningar,

Hans Martin

14 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Kjellfrid Fuglestad25 januari 2010 kl. 3:30

  Ikke så vant til dette på pc ! Men kommer dette frem til deg Hans-Martin?Så kan du takke din fru!Ho va god som ba deg gi ut cd med religiøs musikk..Min søster å meg,me digge deg å din fru som fekk deg til å ”lage” disse cd`er då…Vi kan digge dette bra ja..Eg mangle cd før denne då…Men finn den vel et sted???
  Ha det godt du og din fru!
  Hilsen Kjellfrid Fuglestad.

  • Ingegerd Eriksson28 januari 2010 kl. 17:05

  Hej svejs, måste bara säga att jag är glad att du kommit med en ny skiva igen, jag gillar blandningen med både dans och religösa bitar. Ha det bra och kram/ Ingegerd

 1. Stort TACK för en mycket trevlig skiva.

  • Gert13 februari 2010 kl. 22:17

  Vill tacka för en helt underbar cd… helt i min smak.
  Jag har en del cd från tommys…

  mvh Gert

  • Leif Fredriksson19 mars 2010 kl. 20:17

  Hej

  Undrar om du planerat in några uppträddande i sommar?
  Kommer du i så fall till Norrköping?
  Har sett dig två gånger på Gubbens trädgård i Norrköping och nu vill alla mina syskon, 5 st, se och höra dig ”live”.

  Mvh

  Leif Fredriksson

 2. Hej Hans Martin! Jag har aldrig sett dina skivor. Har du blandat musikstilar med kyrkomusik och dans?

  Med vänliga hälsningar Hampus Davinder.

  • Mon11 september 2010 kl. 18:34

  Hej
  Jag vill tacka dig för att du spelat in ” Där rosor aldrig dör”. Jag köpte cd: n och spelade den på min mammas begravning i Huddinge Kyrka i Stockholm denna vecka. Du sjunger så bra och min mamma log säkert i himlen när hon hörde dig sjunga. Hon älskade den låten och dansbandsmusik.
  Tack för att du finns.
  Hälsningar
  Mon

  • gunilla larsson29 januari 2011 kl. 22:33

  Det gäller min man Bertil. Han spelade oavbrutet dina CD ( 3 st hade jag köpt till honom) i 3 veckors tid på semester i Tyskland´. Den bästa låt han vet är Tysta skyar. Men han gillar allt du sjunger. Och jag tycker också om det, men det kan bli lite för mkt för mig eftersom jag gillar ragge också.

  Hälsningar
  Gunilla med make Bertil

  • egil juliussen09 juli 2011 kl. 11:53

  Takk så mye for en fin stund på ”Töcksmarksveckan” med dere begge to den 8.juli. CD´n med ”Höstglöd” låt hele resten av kvelden.
  (Gunborg, min särbo tyckte den var mycket bra)
  Håper dere får tid til å reise til Lom, ha iallefall en fin reise hvorhen den enn fører dere. God sommer,
  hilsen egil i Töcksfors

  • egiljuliussen11 januari 2012 kl. 21:01

  gil Juliussen Oh, nej, nu kommer den vackra songen ” vår dotter” så fina texter i era songer. Fattar att ni är mycket kära och att ni har många vackra minnen. ds egil
  for 22 timer siden · Liker ·

  Egil Juliussen Hej båda två, sitter o kollar på Nrk Troms från 1999, Skarphallen i Tromsø, du, ”Hasse”, Scandinavia, Vikingarna, Ann Charlotte och Tore Skoglund var med.
  Härliga songer, ”På partai” och den fina ”du är mitt liv”som Gunborg o du har tilsammans. Och en berättelse om var ” Tommys” kom ifrån.
  En ny Töcksfors vecka 2012? Bästa hälsning från egil i Töcksfors.

  • Thord Öhammar11 november 2012 kl. 1:21

  Är du ute på julturne?

  Sänd mej turneplan

  • Hans11 november 2012 kl. 10:44
   Författare

  Hej Thord! jag är bara i Finland
  30/11 Dragsfjärd
  1/12 Tenala
  2/12 Liljendal
  häls.Hans

  • Moje Axelsson12 november 2013 kl. 13:27

  Hej! Hans.
  Först och främst, tack för Dina fina inspelningar.
  Jag har sökt efter noter och text på sången
  Landet där solen ej går ner, men har inte hittat dem.
  Jag undrar om du kunde hjälpa mej.
  Med vänlig hälsning/
  Moje Axelsson
  Villarydsvägen 14
  92135 Lycksele
  Sverige

  • siv Berggren08 december 2013 kl. 0:22

  hejsan Hans.
  vill tacka för underbar musik på dina cd. dina sånger griper verkligen tag i själen. skulle också vilja fråga om du kommer till Sverige och sjunger framöver? har flera skivor av tommys och även alla de du gjort själv.
  tack än en gång för en underbar röst och fin musik.
  MVH Siv

Kommentarer har inaktiverats.