Nytt album – Vägen hem

vagenhem

Nu är jag här igen med ett nytt album som heter vägen hem.

Köp skivan från Ginza här

Mera info kommer dyka upp inom kort..

mvh Hasse

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Allan Karlsson on 15 november 2013 at 14:57

  Hej Martin!
  Jag skäms lite för jag har nyligen upptäckt dig och din underbara sångröst. Jag visste inte att du sjöng i Tommys och att du och din fru har skrivit vår dotter, jag hörde den första gången med Matz Bladhs orkester och jag tyckte den var underbar. Jag köpte nyligen Landet Där Solen Ej Går Ner, och efter den blev det Minnenas Promenad, Höstglöd och Här är jag hemma men den jag också ville ha tag i finns inte längre på Ginza den heter Där rosor aldrig dör, jag hoppas att den kommer tillbaka till deras lager igen. Så nu ska jag söka efter Tommys där Hans Martin sjunger. Du och din fru har skrivit många underbara sånger jag hoppas att det blir flera.
  Med vänliga hälsningar: Allan Karlsson

  • siv Berggren on 08 december 2013 at 11:16

  hej igen.
  har en liten fråga. kan man köpa pressbilden någonstans?
  hälsningar Siv

  • siv Berggren on 20 mars 2014 at 13:09

  hejsan jag har bara en undran när ditt schema för spelningarna kommer på hemsidan?
  Med vänlig hälsning siv

  • Inge Danielsson on 11 april 2014 at 11:14

  Hej!
  Jag undrar finns det noter till En värld ovan molnen som man kan köpa?
  Mvh Inge

Kommentera

Your email address will not be published.