Nytt album – Vägen hem

vagenhem

Nu är jag här igen med ett nytt album som heter vägen hem.

Köp skivan från Ginza här

Mera info kommer dyka upp inom kort..

mvh Hasse

 

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Allan Karlsson15 november 2013 kl. 14:57

  Hej Martin!
  Jag skäms lite för jag har nyligen upptäckt dig och din underbara sångröst. Jag visste inte att du sjöng i Tommys och att du och din fru har skrivit vår dotter, jag hörde den första gången med Matz Bladhs orkester och jag tyckte den var underbar. Jag köpte nyligen Landet Där Solen Ej Går Ner, och efter den blev det Minnenas Promenad, Höstglöd och Här är jag hemma men den jag också ville ha tag i finns inte längre på Ginza den heter Där rosor aldrig dör, jag hoppas att den kommer tillbaka till deras lager igen. Så nu ska jag söka efter Tommys där Hans Martin sjunger. Du och din fru har skrivit många underbara sånger jag hoppas att det blir flera.
  Med vänliga hälsningar: Allan Karlsson

  • siv Berggren08 december 2013 kl. 11:16

  hej igen.
  har en liten fråga. kan man köpa pressbilden någonstans?
  hälsningar Siv

  • siv Berggren20 mars 2014 kl. 13:09

  hejsan jag har bara en undran när ditt schema för spelningarna kommer på hemsidan?
  Med vänlig hälsning siv

  • Inge Danielsson11 april 2014 kl. 11:14

  Hej!
  Jag undrar finns det noter till En värld ovan molnen som man kan köpa?
  Mvh Inge

Kommentarer har inaktiverats.